top of page

Aktuellt

  • Instagram

3 januari 2023

 

Gott nytt år! Och på gång...

Så var det nytt år! Jag har haft en hel del på gång utanför min enskilda verksamhet under hösten 2022. Därför har det varit ont om aktivitet här. Mitt andra jobb, min familj och min fritid har tagit mycket av min tid. Men jag jobbar fortfarande i min verksamhet vlinder KBT och hälsoutveckling på fredagar då jag har samtalsklienter. Jag kommer även att erbjuda MediYoga utomhus i Blackeberg från mars i år. Här kommer mer info om det: 

 

Välkommen på MediYoga i Blackebergs fina natur!

Vi ses 6 gånger under våren och MediYogar tillsammans utomhus i Blackeberg. Jag tänker mig att vi kommer vara i skogen. Antingen på samma plats varje gång, eller så provar vi några olika platser (mer info om plats kommer). 

Tid

Klockan 11:00

 

Längd

30 min

 

Pris

900kr inkl. moms per person 

Datum

10 mars

17 mars

24 mars

31 mars

14 april

21 april

Låter det intressant? Skicka en intresseanmälan till vlinderkbt@gmail.com

Hoppas vi ses!

 

6 maj 2022

Vill ni vara en arbetsgivare i tiden och erbjuda friskvård till dina anställda?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

22 april 2022

Erbjudande om två kostnadsfria samtal online - april ut!

Nu har jag haft mitt erbjudande om kostnadsfria samtal online under flera månader. Det löper på månaden ut, så 30 april blir alltså sista dagen för erbjudandet.

Du är varmt välkommen att boka in dig!

vlinder KBT och hälsoutveckling fyller 3 år!

And just like that så har jag varit med egen verksamhet i 3 år! Det har varit en märklig tid och faktiskt så blev i princip ingenting som jag tänkt mig. Det blev så mycket bättre och så mycket svårare. Det bästa är att få jobba med det jag verkligen tycker känns viktigt och meningsfullt. Som att få plocka russinen ur kakan (som tur är så gillar jag verkligen russin!). Det svåraste har varit pandemin i samband med stora utmaningar privat.

 

Vlinder betyder fjäril på holländska. Det är dels en homage till min mormor som var holländska och en kvinna med ett beundransvärt krut och vilja i. Hon var allt lite knepig, det var hon. Men hon var också en mästare på att bygga relationer och föra samtal. Och dels är vlinder, fjärilen, en mångsidig symbol. Jag tänker på den förändring som en fjäril genomgår från larv, sen puppa till fjäril. Utan förändring - inga fjärilar! Fjärilen är också stark och sårbar på samma gång, så som många av oss kan känna oss och så som själva livet är. Och så uttrycket "fjärilar i magen" som menas att vara nervös, vara spänd eller orolig. Känslor som vi alla har då och då.

 

Så, ett fyrfaldigt leve utropar jag för vlinder KBT och hälsoutveckling! 

Och du, kom ihåg att ta del av mitt erbjudande om kostnadsfria samtal online.

Välkommen!

9 mars 2022

Boka samtalssessioner med mig på hälsocentret Livingroom 

Nu går det att boka samtalssessioner med mig på Livingroom CC på Rödabergsgatan 11 i Stockholm. 

Läs mer om Livingroom och deras fantastiska och genuina verksamhet på  www.livingroomcc.se .

Varmt välkommen!

18 februari 2022

Välkommen på MediYoga med mig på Livingroom CC

Från och med nästa fredag, alltså den 25 februari, kommer jag att hålla i 30 minuters lunch MediYoga på caféet och hälsocentret Livingroom på Rödabergsgatan 11 i Stockholm. Klassen är mellan klockan 11.00-11.30.

 

Jag utbildade mig till instruktör i MediYoga för 11 år sedan och har hållit i många klasser sedan dess. MediYoga är en evidensbaserad yogaform som är återhämtande, meditativ, inkännande och lugn. 

Alla är välkomna och du behöver inga förkunskaper, bara bekväma kläder. 

Hoppas at vi ses!

Gå in på www.livingroomcc.se för att anmäla intresse.

7 januari 2022

Jag ser fram emot dig!

Vet ni? Jag har bestämt mig för att fortsätta med mitt erbjudande om två kostnadsfria samtal online ett tag till. Min förhoppning är att det kan motivera någon att ta det första klivet att prova på hur det kan vara att gå i terapisamtal. Något som kanske någon funderat på länge, men så har det inte blivit av för det finns så mycket annat som kommer emellan, jag et hur det kan vara. Någon kanske har ont om tid och då passar det kanske bättre att ses online. 

Någon är så himla välkommen, jag ser fram emot dig!

3 december 2021

Samtalsterapi i julklapp?

Kan man ge samtalsterapi i julklapp? Svaret är ja, till dig själv. Kanske är det den mest kärleksfulla gåva du kan ge dig själv. Kanske är det det bästa sättet att avsluta året på, eller att påbörja nästa år på.

Mitt erbjudande om två kostnadsfria samtal online löper på året ut. Kontakta mig för att boka in dina tider.

15 oktober 2021

Erbjudande- kostnadsfria samtal

Nu erbjuder jag kostnadsfria terapisamtal. Två samtal online. 45 minuter vardera. Du betalar ingenting och förbinder dig inte till att fortsätta om du inte vill det. Du får en möjlighet att prova på om terapi är något för dig och en uppfattning om mig och hur jag arbetar. Kontakta mig för att boka dina tider.

24 september 2021

Från distansarbete till att arbeta på plats

Nästa vecka lyfts dom sista restriktionerna gällande distansarbete och många kommer att återgå till sina arbetsplatser. En australiensk studie visar att risken för att drabbas av depression är 300% (!) större om du arbetar på en arbetsplats med bristande ledarskap och dålig psykosocial arbetsmiljö. 

Nu kommer livspusslet behöva läggas om igen för många. Behöver du hjälp med pusslandet och kanske att fila till bitarna lite grann? Hör av dig till mig så kan jag kanske hjälpa till!

3 september 2021

Välkommen september!

September är här. Kanske den vackraste månaden tycker jag. Jag vill önska dig en fin start på månaden.

 

Vill du följa med mig i sociala medier så finns jag på Instagram. Klicka bara på "Följ vlinder KBT och hälsoutveckling på Instagram" här ovanför så kommer du direkt dit.

27 augusti 2021

Erbjudandet kvarstår

Boka in dig på två samtal för halva priset. Erbjudandet kvarstår året ut.

Kom ihåg att du har tillåtelse att växa, utvecklas omvärdera och prioritera det som ger dina 

Boka här!

 

7 april 2021

vlinder KBT och hälsoutveckling fyller 2 år!

Därför får du som bokar in dig på samtalsterapi under april det första samtalet kostnadsfritt. 

Boka här!

25 mars 2021

Varmt välkommen! - första två samtalen för halva priset

Nu är jag tillbaks i min verksamhet efter ett längre uppehåll och jag ser mycket fram emot att möta nya klienter och uppdragsgivare. 

Du som bokar in dig på samtalsterapi får dom två första samtalen för halva priset.

9 mars

Tips för att underlätta pendling 

Här kommer den tredje filmen jag gjort i samarbete med Aller Media. I den här filmen ger jag några tips om hur man kan underlätta för sig själv om pendlingen till och från jobbet känns stressig: https://www.youtube.com/watch?v=xqzuwBVyKF0&feature=youtu.be

5 februari

Samarbete med LivingRoom Coffe and Connection 

Jag är så glad att meddela att från och med den 11 februari kommer jag vara verksam på LivingRoom Coffee and Connection på Rödabergsgatan 11 (nära S:t Eriksplan).

 

Jag kommer stå i cafét varannan tisdag eftermiddag och även erbjuda terapi med KBT och ACT inriktning i LivingRoom’s samtalsrum. 

 

LivingRoom är ett hälsoinspirerat café som ägs och drivs av coacher och terapeuter med många olika kompetenser. 

 

Läs mer om LivingRoom Coffee and Connection här https://www.facebook.com/livingroomcc/

 

Kom förbi och landa på denna härliga plats. Ta en kaffe, en fika och kanske terapi. Här finns allt på menyn!

 

Varmt välkomna!

29 januari

Erbjudande till nya klienter

Jag har just nu utrymme att ta emot fler klienter och vill därför ge dig som ny klient hos mig ett erbjudande. Nämligen att boka in två samtal till priset av ett.

Varm välkommen att kontakta mig för frågor eller tidsbokning. 

 

Tips för att komma ur gräl-loopen

Jag vill börja med att säga gott nytt 2020 och påminna om att som ny klient hos mig får du dom första två samtalen för halva priset.

 

I höstas spelade jag in några korta filmer med Aller Media. Här är film nummer 2 där jag ger några tips om hur du och din partner kan ta er ur gräl-loopen: https://www.youtube.com/watch?v=CvsCucd8R-E

Kom ihåg att det är generella tips jag ger här och att du och din partner kan behöva ytterligare hjälp som är inriktad på just er och er problematik.

20 november

 

5 tips som kan hjälpa dig att sova bättre

För ett tag sedan spelade jag in några korta filmer med Aller Media. Här är den första filmen där jag ger 5 tips som kan hjälpa dig att förbättra din sömn https://www.youtube.com/watch?v=6XhC-s-6hEc&feature=youtu.be

24 september

 

Vill du lära dig mer om din hjärna och vad som händer i den vid till exempel stress eller ångest?

Då vill jag rekommendera dig att följa programserien Din hjärna med Anders Hanser på Svt Play. Och även titta på serien The mind explained på Netflix. 

bottom of page