top of page

Om mig

IMG_0990_edited.jpg

"Det är härligt att ha en ventil och en plats att prata på. Det är lugnt och strukturerat och det känns inte konstigt att du vet saker om mitt liv som jag kämpar med att prata med andra om."

- Tidigare klient

 

"Du är trygg, lyssnande och guidande. Bra att bolla med. Jag har fått syn på saker om mig själv som jag inte sett tidigare. Under terapin har jag kunnat hålla mig ifrån djupa gropar och lärt känna mig själv bättre."

- Tidigare klient 

Danielle Wildrix

KBT terapeut, ACT terapeut och hälsokonsult 

​Ibland kan man behöva lite hjälp att med nyfikenhet och medkänsla studera sina tankar, känslor och beteenden. Det är det jag som terapeut hoppas på att kunna hjälpa till med.

 

Innan jag började arbeta med KBT och ACT jobbade jag som hälsoutvecklare i många år. Jag har omfattande erfarenheter av arbetsmiljö-, friskvård- och hälsofrämjande arbete.

 

I arbetet att inspirera, informera och guida till livsstilsförändringar blev jag allt mer nyfiken på människans tankar, känslor och beteende och på hur detta påverkar vårt mående. Det inspirerade mig att studera vidare inom psykoterapi. Att hjälpa människor att se att dom kan påverka och förändra, även då det kanske känns som allra svårast, är något som verkligen driver och motiverar mig i mitt arbete. 

Genom att anlita mig som samtalsterapeut eller hälsokonsult så hoppas jag att du som privatperson eller ni som företag kommer att  komma närmare en rikare, helare, mer meningsfull och hållbar tillvaro.

Sedan 2019 är jag verksam i min egen regi och tar emot både samtalsklienter och företagskunder.

 

Några av mina utbildningar

 

  • KBT- och ACT-terapeut (Steg 1, handledare Paul Schlette)

  • Diplomerad instruktör i MediYoga (Medicinsk Yoga) via MediYoga Institutet

  • Diplomerad MIMY (mindfulness och MediYoga) instruktör via Balansinstitutet

  • Diplomerad Balansinspiratör via Balansinstitutet

  • Utbildad massage- och friskvårdsterapeut vid Bergqvist massage- och friskvårdsutbildningar

  • Instruktör i Soma Move

 

Jag är medlem i Svenska föreningen för kognitiva och        beteendeinriktade terapier (sfKBT), har tystnadsplikt och  är godkänd för F-skatt.

bottom of page